Прихідська школа «НІКА» продовжує навчати дітей Божому Слову.

Завдяки православному Сестринству на честь «Святих Жінок Мироносиць», що діє при кафедральному соборі, навчання у недільній школі проходить завжди весело та цікаво.

«Головне, зацікавити дитину», – коментує діяльність прихідської школи клірик храму Всіх Святих землі Волинської та духівник православного сестринства, протоієрей Андрій Нікітіч. – «Ми розуміємо, що просте читання лекції не зможе повноцінно увійти у дитячу свідомість, тому, для того щоб відкривати їхні серце та розум для Божого слова ми із сестрами хочемо прикрасити наші заняття ігровими, пізнавальними та творчими моментами».

Підтверджує цю думку, ще один наставник у приходській школі «НІКА» диякон Павло Боровик: «Наша школа не дарма називається «НІКА», що із грецької перекладається, як «ПЕРЕМОГА». Кожного уроку ми маємо перемогти те насилля, нелюбов, ненависть та відкинутість від світу Божого, яку пропагують сьогодні нашим дітям. Ми чітко розуміємо, що душа дитини дуже вразлива до сприйняття того негативу, яким сповнене сьогодення… а нашою місією залишається шукання тих діамантів добра, любові та надії, якими ми маємо зігрівати наші серця та пізнавати світ, звичайно ж з позитивного боку».

Важливою особливістю приходської школи є паралельні заняття з батьками, які привели своїх дітей, основам православної віри.

На даний час вже понад 60 дітей разом із батьками обрали собі достойне воскресне заняття і це не остаточна цифра, адже із кожним воскресним днем у школі «НІКА» з’являються нові відвідувачі, які, ми будемо сподіватись, завжди будуть іти вірною дорогою правди та любові Господньої.

Дорогі батьки! Якщо Ви прагнете виховати християнина і ще змалку дати своїй дитині знання про православну віру, якщо бажаєте, щоб вона була в колі однодумців, цікаво та з користю проводила час – прихідська школа «Nіka» Вам у цьому допоможе.

2 коментарі на “Прихідська школа «НІКА» продовжує навчати дітей Божому Слову.

  1. Слава Богу! Таке питання якості,як у Вашу школу записатися?Чи це взагалі можливо?

    • Щонеділі, о 15:00, у нашому храмі проводяться заняття, тоді можна підійти, або звернутись безпосередньо до наших священиків, які відповідальні за недільну школу. Отець Андрій Нікітіч, отець Павло Боровик. На великі свята та у суботу ввечері та в неділю зранку вони на Богослужіннях і до них можна звернутись.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *